Bli en Invisalign-tandläkare.

Invisalign-behandlingen med genomskinliga tandskenor öppnar dörren till en mängd möjligheter för din mottagning. Och du får vårt stöd hela vägen.


Vi är med dig på resan mot en digital omvandling av din mottagning.

Faktum är att vi är med dig varje steg på vägen genom att tillhandahålla utbildning, engagerat stöd, klinisk vägledning och resurser för utveckling av praxis. Vi har hjälpt många läkare som du att dra nytta av:

Införande av tydliga tandregler i en heltäckande tandvård
Förbättrade relationer mellan patient och läkare1
Ökning av antalet nya patienter2

Interested in becoming a provider?

Simply complete the form below to receive more information about the sign up process. This helps us to connect you with an advisor who will help you through the process. Fields marked with an * are required. Ingen leverantör? Klicka här

First name *
Last name *
Email *
Telephone number *
Practice zipcode *
Street address *
City *
License number

Allt stöd du behöver för att lyckas idag och i framtiden.

Bli certifierad med Invisalign Go-systemet

Det finns inget som är bättre än att få instruktioner från en Invisalign Go-expert. Vårt certifieringsprogram för Invisalign Go är en 180-dagars introduktionsresa där du och din personal får klinisk vägledning om Invisalign Go-systemet och hur ni kan integrera behandlingen med genomskinlig tandskena i er mottagning.

Utbildningens format:
  • Förutbildningsmoduler med självstudier på nätet
  • En dag med praktisk certifieringsutbildning
  • Ytterligare 3 webbseminarier för att fortsätta och slutföra din introduktionsresa
  • Fortsatt utbildning med vår Move 360 Development Journey

”Jag har sett så många enorma förbättringar med hjälp av genomskinliga Invisalign-tandskenor.”

 

Dr Affan Saghir, Peak District, Storbritannien

En liten investering i dag kan betyda mycket för din verksamhet.

Det innebär stora möjligheter för din mottagning när du blir en Invisalign Go-tandläkare. Titta bara på siffrorna:

av de tillfrågade tandläkarna bygger upp ett större förtroende hos sina patienter3
av de tillfrågade tandläkarna rapporterade en ökning av antalet nya patienter4
av de tillfrågade tandläkarna rapporterade en högre årlig produktion per patient5

Se kliniska resultat från andra läkare som du.

Förutom de fortlöpande Align-utbildningsmöjligheterna och det stöd du får som Invisalign-tandläkare finns det också en samling fallstudier där du kan se framgångsberättelser och en rad kliniska resultat från dina kollegor.


1 efter att patienterna behandlades med genomskinliga Invisalign-tandskenor. Baserat på en undersökning av n=176 europeiska Invisalign-tandläkare som är aktiva (1+ fall under de senaste 12 månaderna) och som instämmer i att de framgångsrikt har integrerat Invisalign-behandling med genomskinlig tandskena i sin mottagning. De tillfrågades i vilken grad de instämmer i påståendet ”Jag har kunnat förbätta min relation till mina patienter genom behandling med Bgenomskinliga Invisalign-tandskenor”. Uppgifter hos Align Technology, från och med den 10 januari 2020.

2, 4 efter att ha lagt till Invisalign-behandlingen med genomskinliga tandskenor i sin mottagning. Baserat på en undersökning av n=176 europeiska Invisalign-tandläkare som är aktiva (1+ fall under de senaste 12 månaderna) och som instämmer i att de framgångsrikt har integrerat Invisalign-behandling med genomskinlig tandskena i sin mottagning. De tillfrågades i vilken grad de instämmer i påståendet ”Jag har fått fler nya patienter sedan jag började erbjuda Invisalign-behandling med genomskinlig tandskena som behandlingsalternativ.”. Uppgifter registrerade hos Align Technology från den 10 januari 2020.

3 efter att patienterna behandlades genomskinliga Invisalign-tandskenor. Baserat på en undersökning av n=176 europeiska Invisalign-tandläkare som är aktiva (1+ fall under de senaste 12 månaderna) och som instämmer i att de framgångsrikt har integrerat Invisalign-behandling med genomskinlig tandskena i sin mottagning. De tillfrågades i vilken grad de instämmer i påståendet ”Jag har byggt upp ett större förtroende hos patienter som fått Invisalign-behandling med genomskinlig tandskena”. Uppgifter registrerade hos Align Technology från den 10 januari 2020. ​

5 efter att ha lagt till Invisalign-behandlingen med genomskinliga tandskenor i sin mottagning. Baserat på en undersökning av n=176 europeiska Invisalign-tandläkare som är aktiva (1+ fall under de senaste 12 månaderna) och som instämmer i att de framgångsrikt har integrerat Invisalign-behandling med genomskinlig tandskena i sin mottagning. De tillfrågades i vilken grad de instämmer i påståendet: ”Jag har en högre årlig produktion per patient efter att ha integrerat genomskinliga Invisalign-tandskenor som behandling i min mottagning.” Uppgifter hos Align Technology, från och med den 10 januari 2020.

Loading...