invis är förstklassig utbildning.

Vi finns här för dig, från klinisk utbildning till marknadsföring och stödprogram för mottagningar.


Utöka dina kunskaper med experter på Invisalign-behandling.

Som en pålitlig partner är vi med dig varje steg på vägen. Med stöd av mer än 25 års forskning och innovation stöder vi Invisalign-tandläkare med en mängd utbildningsresurser för varje skede av din resa, från introduktion till utveckling av kliniskt självförtroende och utvidgning av din mottagning.

Resurser som är utformade för att öka ditt kliniska självförtroende.

Invisalign
Invisalign

Utveckla din kliniska kompetens.

Vår omfattande introduktionsprocess inkluderar onlinekurser och personliga kurser, en mängd utbildningsmaterial och möjligheter till fortbildning för att öka den kliniska kompetensen.

Invisalign
Invisalign

Lär dig av dina kollegor.

Upptäck nya behandlingsmöjligheter i Global Invisalign Gallery – en omfattande samling av de senaste Invisalign-behandlingarna från dina kollegor runt om i världen.

Invisalign
Invisalign

Delta i vår expertgrupp.

Att utöka dina kunskaper och ditt nätverk är en självklarhet när du har tillgång till våra evenemang online och på plats, nätverksmöjligheter, studieklubbar och digitala nätverk.

Move 360 Development Journey.

Våra utvecklingsprogram är utformade för att ge dig det stöd du behöver för att nå dina yrkesmässiga och praktiska mål, oavsett om du är en ny Invisalign-tandläkare eller en expert som vill utvecklas.

Vi stödjer din mottagning varje steg på vägen1

Invisalign-support hjälper dig med allt från att utveckla din mottagning till att skapa effektiviseringar som främjar patientvården. Vårt team för patientsupport, våra marknadsföringsprogram som riktar sig direkt till konsumenter och vårt marknadsföringsmaterial på kontoret hjälper dig att förverkliga din mottagnings potential.

Mottagningsutveckling

Vi är här med en mängd resurser för att hålla igång din verksamhet. Dessa omfattar allt från optimering av arbetsflöden till verktyg för patientengagemang och marknadsföringsmaterial i mottagningen.

Marknadsföring för mottagningen

Vi har investerat i marknadsföringsprogram för att hjälpa ditt företag att växa. Vi erbjuder anpassningsbara Invisalign-varumärkestillgångar och handledningsresurser som du kan använda för att expandera din mottagning. Tillgänglig för Invisalign-tandläkare med ett konto på Invisalign Doctor Site.

MOVE 360 Development Journey

Varje mottagning börjar med ett leende. Med Move 360 Development Journey hjälper vi till att förvandla dessa leenden med självsäkerhet för att frigöra potentialen hos dina patienter och ditt företag. Move 360 är en utbildningsresa med flera program, steg för steg, där du får allt du behöver för att:

  • Erbjuda dina patienter verkligt omfattande, minimalt invasiva behandlingsplaner
  • Utöka din kunskap om Invisalign-portföljen
  • Inför ett heltäckande digitalt arbetsflöde och iTero-skanner
  • Hjälpa dig att omvandla din mottagning, från patientupplevelse till effektivitet och tillväxt

Med Move 360 Development Journey samarbetar vi och ger dig tillgång till en blandning av online- och personlig utbildning från dina mycket erfarna kollegor, innehåll på begäran och fullt stöd i varje skede.

1 Erbjudandet kan skilja sig åt beroende på juridiska och regulatoriska restriktioner på varje marknad.
Loading...