EAED 2022
MAJ 27, 2022
Bordeaux, Frankrike

Välkommen till EAED 2022

Gå med ossEAED Congress i Bordeaux den Maj 27, 2022.

Utöka dina omfattande möjligheter med Invisalign-systemet.

Välrenommerade tandläkare kommer att tala om olika användningsområden för Invisalign-systemet och iTero-skannrarna för att förbättra rutiner och arbetsflöden på en tandläkarmottagning. Från behandlingsplanering till ett smidigt arbetsflöde för ortopediska restaureringar, du kan uppnå mindre invasiva och mer hållbara resultat, förbättra din kommunikation med patienterna och hjälpa dem att visualisera sina behandlingsmål.

Vi på Align är återigen mycket glada över att få delta i årets kongress genom att erbjuda deltagarna chansen att lära sig mer om våra nya tekniker och metoder, särskilt när det gäller:

  • Tandreglering som en viktig del av din restaurerande behandling
  • Minimalt invasivt tillvägagångssätt för att säkerställa långvariga estetiska och funktionella resultat
  • Digital patientcentrering

Läs mer om workshopen av de förnyade Opinion Leaders Dr Corinne Attia och Dr Michaela Sehnert.

Glöm inte att besöka vår monter i utställningsområdet för att lära dig mer om Invisalign Go-systemet och fördjupade kliniska diskussioner!

Våra varumärken

iTero

[EMEA]Congress-eaed > iTero image
[EMEA]Congress-eaed > iTero image

Maximera din mottagnings potential med iTero

Få mer information om hur iTero kan stödja tillväxten i din mottagning och samtidigt skapa en minnesvärd upplevelse för dina patienter

Visste du att du kan skicka in Invisalign-fall utan att behöva ta intraorala bilder?
Läs mer om den nya 5D-funktionen för automatisk uppladdning som gör att du kan använda dina skanningar för att skicka in Invisalign-fall, vilket eliminerar tidskrävande och manuella steg i processen.

Invisalign

[EMEA]Congress-eaed > Aligner
[EMEA]Congress-eaed > Aligner

Lär dig mer om Invisalign Go-systemet

Som tandläkare vet vi att du drivs av kliniska resultat och av att hjälpa patienter att få det leende de alltid velat ha.

Få mer information om hur du kan utöka dina omfattande möjligheter och hur restaurativa och ortodontiska resultat kan förbättras genom att integrera en Invisalign-behandling.

Låt dig inspireras av exemplariska faktablad:
Läs Uttalande om bästa praxis för att få veta mer om hur du kan använda tandregler i din behandlingsplan.

Få mer information om fördelarna med Invisalign-systemet som en integrerad del av ett heltäckande arbetssätt, vilket har potential att förändra hur mottagningar tar hand om sina patienter.

Loading...