invis är vid din sida.

Från klinisk utbildning till marknadsföring och stödprogram för mottagningar, vi är här för dig.


Lär dig nya metoder med Invisalign-experter.

Invisalign-behandlingen är med dig varje steg på vägen, som en pålitlig partner. Med stöd av mer än 20 års forskning och innovation stöder Invisalign-systemet ortodontist med en mängd utbildningsresurser för din mottagnings alla stadier.

Resurser som är utformade för att öka ditt kliniska självförtroende.

Invisalign
Invisalign

Utveckla din kliniska kompetens.

Vår omfattande introduktionsprocess inkluderar onlinekurser och personliga kurser, en mängd utbildningsmaterial och möjligheter till fortbildning för att öka den kliniska kompetensen.

Invisalign
Invisalign

Lär dig av dina kollegor.

Upptäck nya behandlingsmöjligheter i Global Invisalign Gallery – en omfattande samling av de senaste Invisalign-behandlingarna från dina kollegor runt om i världen.

Invisalign
Invisalign

Delta i vår expertgrupp.

Att utöka dina kunskaper och ditt nätverk är en självklarhet när du har tillgång till våra evenemang online och på plats, nätverksmöjligheter, studieklubbar och digitala nätverk.

Vi stödjer din mottagning varje steg på vägen.

Align har allt, från utökning av din verksamhet till att skapa effektiviseringar som främjar patientvården. Vårt kundtjänst-team för patienter, våra marknadsföringsprogram som riktar sig direkt till konsumenter och vårt marknadsföringsmaterial på kontoret hjälper dig att skapa förutsättningar för framgång.

Effektivitet och omvandling av mottagningen

Vår ADAPT-konsulttjänst är ett holistiskt, väldigt personligt stöd för optimering av verksamheten och stöd för kundtjänst som kombinerar din information och erfarenheter med vår expertis för att förändra din verksamhet. Som ett resultat av ADAPT-tjänsten ökade de deltagande verksamheterna sin totala vinst i genomsnitt med 15 % inom sex månader efter genomförandet. Det är en datadriven, avgiftsbaserad konsulttjänst som är utformad för att optimera ditt flöde.1
Erbjudandet kan variera beroende på land.

Marknadsföring för mottagningen

Vi har investerat i marknadsföringsprogram som är utformade för att locka patienter till din klinik. Och när de väl är på plats har vår webbplats för Invisalign-marknadsföring anpassningsbara Invisalign-varumärkestillgångar och handledande resurser som du kan använda för att hjälpa din mottagning att växa. Tillgängligt för tandläkare med IDS.

1 Baserat på ett urval av 31 ortodontister (från Belgien, Frankrike, Japan, Malaysia, Nederländerna, Norge, Singapore, Förenade Arabemiraten, Storbritannien och USA) med 6 månader i ADAPT-tjänsten i genomsnitt. Den totala vinstökningen är en uppskattning baserad på den genomsnittliga ökningen av det totala antalet påbörjade uppdrag (W&B och Invisalign) och den genomsnittliga proportionella ökningen av antalet påbörjade uppdrag med Invisalign, genom att jämföra ADAPT-data före och efter ADAPT med följande antaganden: ASP för Wire and Brackets (W&B) = 5 000 dollar och W&B-laboratorieavgift = 300 dollar; ASP för Invisalign = 6 000 dollar och Invisalign-laboratorieavgift = 1 256 dollar. Med total uppdragsvinst avses de totala intäkterna från alla påbörjade uppdrag minus de totala kostnaderna för laboratorieavgifter och omfattar inte andra kostnader. Perioderna före ADAPT normaliserades på verksamhetsnivå baserat på verksamhetens tid i ADAPT-tjänsten för att ta hänsyn till säsongsanpassning.
Loading...