Gjorda för rörelse.

Invisaligns genomskinliga tandskenor kan nu rätta till din tonårings tänder med mindre smärta1 och mer precision2, och redan efter 6 månader om patienten kan byta skenor varje vecka3 . Ditt barn kan se ljust på framtiden. 

Ta reda på hur Invisalign-systemet fungerar.

Förändrar alla leenden, oavsett önskemål. 

Det är kliniskt bevisat att behandlingen med Invisalign är effektiv. En erfaren Invisalign-tandläkare kan behandla både enkla och mer komplicerade bettfel.

Mer precision, mindre smärta.

Skenor av SmartTrack-material är bekvämare, anpassas exakt efter tandköttskanten för bättre passform2, och är enkla att sätta in och ta ut. De gör heller inte så ont som en vanlig tandställning av metall.1 

Gjord för tonåringar.

Eftersom vi vet att tonåringar alltid är på språng har vi lagt till några specialfunktioner5:

  • Blå slitageindikator som bleknar till genomskinligt visar dig, din tonåring och din Invisalign-tandläkare hur mycket skenan använts.
  • Specialfunktioner som låter nya tänder växa fram, vilket ofta är fallet hos tonåringar.
  • Sex kostnadsfria ersättningsskenor ingår om någon skulle tappas bort.

Utan hinder i vägen, vem vet hur långt de kan nå?

Se hur den mest avancerade tandregleringstekniken har hjälpt tonåringar förvandla sina leenden lättare än någonsin.1 Föreställ dig vad det skulle kunna innebära för ditt barn.

Nu är det dags att ge dem deras finaste leende.

Hitta en Invisalign-tandläkare

1På en smärtskala från 1 till 9, där 1 är extremt smärtsamt och 9 inte smärtsamt alls, gav tonåringar som använde Invisalign (Qty:73) 6,1 smärtpoäng medan tonåringar som använde traditionell fast tandställning (Qty: 76) gav 5,1 smärtpoäng. 2Det är kliniskt bevisat att SmartTrack-material och SmartForce-funktioner ger bättre kontroll över tandförflyttningen med de genomskinliga Invisalign-skenorna. Arkivdata, Align Technology. 3Gäller endast Invisalign Go och Invisalign Lite. Med byte av skena varje vecka i stället för varannan. Invisalign-tandläkaren avgör om byte av skena en gång i veckan är möjligt med tanke på den individuella behandlingsplanen. Behandlingstiden varierar beroende på vad patienten behöver och måste bestämmas av tandläkaren 4Rekommenderad användning 22 timmar per dygn. 5Finns endast på Invisalign Teen®.