Visit our social media channels

Skip to main content

Resultaten

Invisalign har behandlat fler än 4 miljoner människor. Det betyder fler än 4 miljoner Invisalign-berättelser. Här följer några av dem.

Är du reda att påbörja din egen berättelse? Hitta en Invisalign-tandläkare nära dig.

Mikalas berättelse.

Mikalas berättelse.

Jag var missnöjd med att en av mina tänder stack ut.  Jag tänkte på det när jag pratade med någon, när någon tog kort – jag mådde riktigt dåligt och ville ändra på det. Men jag tyckte att jag var för gammal för tandställning.

Jag valde Invisalign eftersom tandskenorna är genomskinliga. Ingen märkte att jag hade dem på mig och jag tyckte om att man kunde ta ut dem när man skulle äta. Jag skickade bilder till mina vänner under behandlingen; de blev imponerade över hur mina tänder förändrades och hur bra de såg ut.

"Jag önskar att jag hade gjort det för flera år sedan."

Behandlingen gav mig självförtroende från början till slut. Jag önskar att jag hade gjort det för flera år sedan. Man förstår inte hur viktigt ens leende är. Invisalign gjorde en enorm skillnad på mitt liv: Jag ler självsäkert, jag ser bättre ut i foton – jag är inte besatt av mina tänder längre. Resultaten blev precis som jag föreställt mig.

Vincents berättelse.

Vincents berättelse.

Jag hade ett problem med mitt leende. Mina tänder överlappade varandra och jag var missnöjd med det. Men jag kunde inte tänka mig att ha en tandställning fastsatt på tänderna.  Jag gick till en ortodontist och han rekommenderade Invisalign. Jag blev genast nöjd med hur genomskinliga de var och hur lätta de var att använda och ta ut.

Vissa märkte att jag hade tandskenor, men bara för att jag log mer. Vissa märkte inget förrän jag berättade, när behandlingen var avslutad. Du tar ut dem när du äter så det är inga problem. Du kan ta ut tandställningen om du behöver innan till exempel ett möte.

"Jag är 100 % nöjd och skulle rekommendera Invisalign till alla."

Jag är 100 % nöjd och skulle rekommendera Invisalign till alla. Jag är mer självsäker, mer social och ler mycket mer. Ett leende kan faktiskt förändra ditt liv.

Kirstys berättelse.

Kirstys berättelse.

Jag ville räta ut mina tänder. Jag tyckte inte om att de var sneda och felställda. Därför tyckte jag inte om mitt leende.

Och eftersom jag inte var tonåring ville jag ha ett mer diskret alternativ än tandställning av metall. Jag ville inte att mina tänder skulle få mer uppmärksamhet. Med Invisalign märkte folk inte ens att jag hade tandskenorna innan de såg att mina tänder hade flyttats. När tandskenorna passades in blev jag nöjd med hur lätta de var att sätta in och ta ut och att jag inte behövde besöka min tandläkare ofta. De passade min livsstil.

"Behandlingen med Invisalign har förbättrat mitt självförtroende."

Behandlingen med Invisalign har förbättrat mitt självförtroende. Jag har alltid varit en glad och positiv person, men jag försökte dölja mina tänder. Nu älskar jag att le. Jag skulle definitivt rekommendera det till andra. Jag önskar att jag hade gjort det tidigare.

Khadijas berättelse.

Khadijas berättelse.

Jag hade komplex för mina tänder. Mina framtänder stack ut och min käke var för liten, vilket medförde att jag hatade att le. Jag tittade på olika behandlingsalternativ och bestämde mig för att Invisalign var det perfekta valet för mig. Eftersom de är nästan osynliga kunde jag fortsätta mitt liv utan att vara självmedveten – folk märkte inte ens att jag hade dem.

"Jag fick tillbaka mitt leende"

Från början till slut tog behandlingen 18 månader. Jag bar mina tandskenor varje dag, tog bara ut dem för att äta eller dricka. Det är det bästa med Invisalign, de passar in i vardagslivet. Tack vare behandlingen känner jag mig mycket självsäkrare nu. Enkelt uttryckt, jag fick tillbaka mitt leende.